S E G Í T S Ü N K !

templarius küldte be időpontban

Gyomaendrődön, a Vásártéri lakótelep Pásztor János úti 31/A lépcsőházában 2017. július 12. hajnalán tűz ütött ki, amely 11 lakásban óriási károkat okozott.
Mi, gyomaendrődi kereszténydemokraták, miután a helyszínt megtekintettük, úgy gondoltuk, hogy gyűjtést kezdeményezünk a károsultak javára.

Megkeresésünkre Czank Gábor atya, az Endrődi Szent Imre Katolikus Templom plébánosa is felajánlotta segítségét, és az augusztus 20-ai ünnepi szentmisére gyűjtést hirdetett, és a perselypénzt a károsultak számára felajánlotta.
Kérjük, hogy együttérzésüket ki-ki anyagi lehetőségei függvényében a Templárius Alapítvány nevére, külön erre a célra nyitott alszámlára történő befizetéssel fejezheti ki. Számlaszám a következő: 53200015-11103303. A közlemény rovatban kérjük beírni: A tűzeset károsultjainak megsegítésére. A segítés home banking (internetbank) szolgáltatással is teljesíthető.

Áram nélkül élnek már két hónapja a lakók. Fogjunk hát össze, nyissuk meg szívünket, bármennyivel tudjuk, enyhítsük a lakók kárát.

Segítő jó szándékukat előre is köszönjük a károsultak nevében.