Back to top

Vendégkönyv


Új hozzászólás

Hozzászólások

Köszönöm,hogy égve tartják a lángot.Köszönöm,hogy Krisztus Szegény Lovagjainak emléke él.Erőt,energiát,és Hitet kérek Krisztustól az áldozatos munkájuk megsegítésehez.

Kedves Hozzászóló!

Hálásan köszönjük elismerő szavait. Tolmácsolni fogom a kuratórium és alapítónk, a Templomos Lovagrend felé is. Jól esik egy kis biztatás ebben a rohanó Világban. Kérem kapcsolódjon be Ön munkánkba. Amennyiben bővebben érdekli, hogy mit csinálunk, kérem keressen bennünket privát az info@templarius.hu címen.

Tisztelettel:
Ungvölgyi János
kuratóriumi elnök

NAGYON TETSZIK AZ OLDAL!MAMA

Románia, Moldva térségében élő csángó magyarok nevében köszönöm fáradalmaikat, és a segélyszállítmányt, amit a hétvégén kioszthattunk a Dumbravén és Külsőrekecsin rászoruló lakói között.
Isten áldását kérve, tisztelettel: Gyurka Valentin (dumbravéni tanítóbácsi)

Gratulálok a honlapjukhoz!
Minden tiszteletem az Önöké!

Meghívom Szeretettel Önöket szerény honlapomra , a http://www.bemiklos.eoldal.hu/ -ra ,
vagy - bősze emil miklós : fényképész szemmel - benne A MÍTOSZTEREMTŐ LÁNY és a
SÜRGET AZ IDŐ . Csupán egy ugrás !
Naponként új írásokkal - Üdvözlettel : Bősze Emil Miklós .

Kisvárda központjában megszólít valaki egy Rabbit :
Rabelében , merre található a Zsinagóga ? Mire a Rabbi :
a legközelebbi Templom az Te vagy . --- Üdvözlettel : e .
emil.bosze@freemail.hu

Gratulálok a honlaphoz!Igényes,áttekenthetö a templárusi alapitvány munkája.

Hála az Úrnak külsősként részt vehettem az Alapítvány egyik rendezvényén egy kis északi faluban, Bárnán. Életem egyik legmeghatározóbb eseménye lett ez a cserkésztábor. Korábban úgy éreztem, elvesztettem a fonalat és nem látom tisztán céljaimat, de ez a tábor és a Jánossal való beszélgetések új, eddig elképzelhetetlen távlatokat nyitottak előttem. Ezúttal szeretném megköszönni az Alapítványnak hogy lehetővé tették részvételemet a táborban és köszönöm minden résztvevőnek azt a sok kedvességet, figyelmes és szeretet, amivel körülvettek, Zsuzsa néninek pedig külön köszönöm a finom ételeket.
Soha nem felejtem el a tábortüzeket, az éjjeli virrasztásokat és a közös dalokat...
"Hiába zúgsz már, gyűlöletnek árja
Megáll a szikla, nem porlik tovább!
Imánk az Istent újra megtalálja,
Köszöntsd hát, Népem, üdvöd hajnalát!"
Remélem, jövőre újra találkozunk és akkor már én is szebben fogok tudni mesélni...

Csak gratulálni tudok a honlaphoz! Igényes, könnyen áttekinthető és részletesen hírt ad a Templárius Alapítvány tevékenységéről. Kedves János, további sok sikert a munkátokhoz! Tisztelettel: Molnár Lajos EU-DROM Egyesület- Budapest

Talán még annyit hozzáfűznék az előző bejegyzéshez,hogy Gyomaendrődhöz több mint 20 évre visszatekintő emlékek fűznek.Várom tehát hogy újra Gyomaendrődön énekelhessek.
Tiszteletttel:
Mosonyi Ferenc

Nagy örömömre szolgált,hogy Fr.Ungvölgyi János megtisztelt felkérésével,hogy egy Máté Péter dalaiból összeállított emlékműsort adjak a Templarius Lovagrend égisze alatt Gyomaendrődön.A dátumegyeztetés után szívesen teszek eleget kérésének.Munkájukhoz további szép eredményeket és Isten áldását kívánom.
Tiszteletel:
Mosonyi Ferenc

Gratulálok a Honlaphoz. Igényes, szép és áttekinthető.
További jó munkát kívánok!

Örülök annak, hogy végre civilszervezetünknek is van Honlapja. Bízom abban, hogy sokan fogják látogatni és böngészni ill. tájékozódni programjaink felől.Isten áldása kisérje munkánkat az elkövetkezendő években. Köszönet az ESZA Kht-nak és NCA támogatásnak, hogy anyagilag lehetővé tették számunkra, hogy a Honlapunk elkészüljön. A Honlapot Klimó Krisztián készítette, a Webcity munkatársa.

Sikerült elindítani a weboldalunkat reméljük sok érdekes információt tudunk majd megosztani.