Közművelődési megállapodás módosítás

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a 45/2006 (II. 23.) Kt. sz. határozatú közművelődési megállapodást a 9/2009(I.29.) Gye. Kt. sz. határozata értelmében az alábbikban módosította:

1.
..." A Közösségi Ház Nagytermének használati jogát a Templárius alapítvány az Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjteménynek engedi át azzal, hogy azt csak a közkinccsel és a közösségi színtérrel kapcsolatos szakfeladatok ellátására használhatja...A felek megállapodnak, hogy az Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény a használati jogát havonta egy alkalommal köteles átengedni a Templárius alapítványnak...A felek megállapodnak abban, hogy a mellékhelységet a Templárius alapítvány továbbra is korlátozás nélkül használhatja..."

Várfi András polgármester )Gyomaendrőd Város Önkormányzata)
Szonda István (Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény)
Ungvölgyi János (Templárius alapítvány)

Fentiekre való tekintettel a nagyterem felújítására nyert pályázat miatt a nagyteremben határozatlan időre szünetelnek a programok. Továbbá az épület külső felújítását az Önkormányzat elkezdte, és várhatóan 2009. október 20-ig lesz készen. Addig a klubok és egyéb szervezetek programjain kívül más programot nem tudunk szervezni. Kérjük a kedves érdeklődök szíves megértését és türelmét.

Ungvölgyi János