Az egyházüldözés vértanúja Brenner János

templarius küldte be időpontban

2018. március 22-én tovább folytatódott a Szabadegyetemi programunk, immár a 3. résszel.

Témája.
BRENNER JÁNOS AZ EGYHÁZÜLDÖZÉS VÉRTANÚJA.

A Jó harc az üldözött keresztények védelmében sorozatunk vendége volt főtisztelendő Brenner József nagyprépost, főiskolai docens, a Veszprémi Boldog Gizella Szeminárium spirituálisa.

Sajátságos, egyedi és rendhagyó volt a program, ugyanis az atya testvére, János atya gyilkosságáról beszélt, akit 32 késszúrással, brutális kegyetlenséggel öltek meg 1957 december 15-én. Még ma is élnek, akik a történetet hitelesen ismerik, és még ma sem mernek róla beszélni...

Józsi atya kizárólag a Templárius Alapítvány és a Templomos Lovagrend meghívásának tett csak eleget, ugyanis Magyarországon számos helyre meghívták. Különös kegyelemnek és kitüntetésnek érezzük, hogy ezt a lehetőséget megkaphattuk.

2018. május 1-én Brenner János atyát boldoggá avatják a Szombathelyi Székesegyházban. Menjünk el minél többen, és kérjük közbenjárását életünkre, családunkra, munkánkra és Magyar Hazánkra.

Végezetül Brenner János újmisés jelmondatával köszönjük meg József atyának a rendhagyó előadását. Kívánunk sok erőt és Isten áldását áldozatos munkájához. Büszkék vagyunk rá. A résztvevőknek pedig köszönjük,hogy eljöttek és tanúi lehettünk egy példakép életútjának.

" Az Isten szeretőknek minden a javukra válik." (Róm. 8,28)

Boldog Brenner János könyörögj érettünk.

Csatolmányok
1_4.jpg2.52 MB
1_5.jpg3.06 MB
1_6.jpg3.06 MB
1_8.jpg2.99 MB