MIKULÁS KUPA

A Templárius alapítvány szervezésében "TEMPLÁRIUS MIKULÁS KUPA" asztalitenisz versenyt rendeztek Gyomaendrődön a Bethlen Gábor Szakképző Iskola tornatermében 2016. december 2-án. A verseny az esti órákban kezdődött öt asztalon sok fiatal versenyző részvételével. A Templárius alapítvány részéről Ungvölgyi János elnök megnyitotta a rendezvényt, majd Ágoston István, a versenybizottság elnöke ismertette a versenyszabályokat. Színvonalas, küzdelmes mérkőzéseket láthattak a rendezvényen megjelent versenyzők és az érdeklődő nézők. A mérkőzések közötti szünetekben a rendezőség szendviccsel kedveskedett a versenyzés során elfáradt résztvevőknek. Köszönet illeti Toldi Balázs Gyomaendrőd Város polgármesterét és Dinya Tibor vállalkozót, akik a program sikeres megrendezéséhez hozzájárultak.
A versenyen a következő eredmények születtek, és arany, ezüst és bronz érmeket vehettek át a dobogós helyen végzett személyek. Az elismeréseket Toldi Balázs polgármester és Ungvölgyi János kuratóriumi elnök adta át.
Általános Iskolás fiú csoportban:

1.) Gálik Tibor
2.) Földi Imre
3. – 3. ) Kun Roland, Csasztek Tamás
4.) Forgács Gergő
5.) Zilahi Márton
6.) Gellért Zalán
7.) Uhrin Kristóf
8.) Almási Zoltán
Középiskolai fiú csoportban:
1.) Nótári Mihály
2.) Békési Bálint
Felnőtt csoportban:
1.) Balázs Csaba
2.) Papp Zoltán
3.) Makra Győző
4.) Békési Rebeka
5.) Bácsi Imre
6.) Dinya Tibor
7.) Szmola Sándor
8.) Kéri Miklós
9.) Ágoston István
Az érmek mellett minden részt vevő oklevelet, mikulás csokit, édességet és narancsot is átvehetett. A program végén egy ajándék kosarat adott át Ungvölgyi János Ágoston Istvánnak és megköszönte önzetlen és fáradtságos munkáját, amit hétről-hétre tesz a gyomaendrődi fiatalokért, az asztalitenisz sport népszerűsítéséért.

A díjazottaknak és a verseny további résztvevőinek szívből gratulálunk! A közel harminc fő részvételével megtartott versengés most is meghozta a várva várt eredményt és sikert.

MIKULÁS KUPA
MIKULÁS KUPA
MIKULÁS KUPA
MIKULÁS KUPA
MIKULÁS KUPA
MIKULÁS KUPA