Nyilvánosság biztosítása a NEA –MA–16-M-2025 kódszámú pályázathoz

Az idén 22 éves Templárius Alapítvány hiánypótló társadalmi szükségletet kívánt kielégíteni, amivel a magyarság megmaradásért naponta eleget tud tenni. Ezek olyan feladatok, amit eddig is folyamatosan végeztünk, és ezután is szeretnénk folytatni. Társadalmi szükséglet az, hogy egyre kisebb legyen a leszakadó rétegek és családok száma Magyarországon. A leírtakat, a fiataloknak heti rendszerességgel szervezett asztalitenisz programokkal támogattuk. Heti szinten 20-25 fiatal vesz részt és mozognak, sportolnak egyaránt. Ezzel távol tartjuk őket a drog káros hatásaitól.

A Digitális Jólét Program Pont Iroda működtetésével az internetezés világát megismerni szándékozóknak hoztuk létre Gyomaendrődön. Egyre többen veszik igénybe ezt a fajta szolgáltatást.

A Templomos Lovagrend 900 éves évfordulójára rendezett Díszkonferencia szerezésével pedig felhívtuk magunkra a figyelmet.  Az elvégzett munkáról folyamatosan beszámolunk Honlapunkon és az országos írott sajtóban és médiumokban egyaránt. Az asztalitenisz programokról a helyi (Gyomaendrődi) kábel TV (KÖRÖS TV, VIDEÓKRÓNIKA) videó felvételek is készített, és levetítették és jó példaként ezt megmutatták a helyi és a Régió közösségének. Így széles társadalmi körben értesültek a szerteágazó munkánkról az emberek. Ezt többek között a Díszonferencia kapcsán is megtettük, amiről egyenesen az országos média számolt be élő adásban.

Tapolcá űködtetjük a Templomos Zarándokházat, ami jótékony hatással van a Dunántúli Régiókban munkánk megismerttésében. Egyrészt helybeliek, és más zarándokok is részt vesznek a Ház életében és munkájánban. 

Ennek társadalmi hatása pozitív és jövőbe mutató. A pályázat erre kiváló lehetőséget biztosított.

A NEA –MA–16-M-2025 kódszámú pályázat által elnyert támogatást a fent leírt programokra, Rendház és Iroda működésre továűbbá a Templárius Alapítvány működésére fordítottuk. 

Nyilvánosság biztosítása a NEA –MA–16-M-2025 kódszámú pályázathoz
Nyilvánosság biztosítása a NEA –MA–16-M-2025 kódszámú pályázathoz
Nyilvánosság biztosítása a NEA –MA–16-M-2025 kódszámú pályázathoz