Könnyek helyett tarts velünk! - kerekasztal beszélgetés és szűrés -

A Közéleti Kávéház és a Templárius Alapítvány meghívására Gyomaendrődön is megjelenik a rákellenes egészségmegőrzést hirdető KÖNNYEK HELYETT… TARTS VELÜNK! kampányprogram.

2017. május 13-án a Szt. Antal Népházban a rákellenes életmódot népszerűsíti az a kerekasztal-beszélgetés, amelyben 3 kiváló szakember vesz részt: Dr. Hegyi Gabriella orvos, az alapítvány kurátora, a Pécsi Egyetem Dietetikai és Integratív Medicina Tanszék vezetője, Dr. Kiss István kutató orvos, a Pécsi Egyetem Népegészségügyi Intézetének igazgatója, az alapítvány kuratóriumának elnöke, Dr. Svastics Egon onkológus orvos, az alapítvány szakmai testületének tagja.
„Első hazai rákellenes szervezetként ma is azt hangsúlyozzuk, hogy a rák megelőzhető, sőt jó eséllyel gyógyítható, ha időben felismerik a kialakulását. Mindenkinek fontos tudni mit tehet saját magáért és miben kérhet segítséget. Ezért is gondoltunk arra, hogy az idei kampányunk részeként nemcsak beszélünk róla, hanem ajándékba adunk egy bőrrák, valamint egy szájüregi rákszűrést az idei kampányrendezvényeinkre ellátogatóknak.” - mondja Vajda Márta az alapítvány igazgatója, a kerekasztal beszélgetés moderátora.
A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány köszöni az 1%-os felajánlásokat, amit a rákellenes egészségmegőrzés és rehabilitációs életmód-kialakítás minél szélesebb körű terjesztésére fordít!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Időpont: 
2017/05/13 - 10:0016:00
Helyszín: 
Szt. Antal Népház
Cím: 
5502 Gyomaendrőd, Blaha Lujza út 21.
Könnyek helyett tarts velünk! - kerekasztal beszélgetés és szűrés -
Könnyek helyett tarts velünk! - kerekasztal beszélgetés és szűrés -